A tárkonyos levest pont úgy készítem, mint régen, csak most paleo nokedlivel és kókusztejszínnel gazdagítom. Természetesen nem csak pulykahúsból lehet csinálni, én azzal szoktam, mert azt szeretjük. :)
A húst olívaolajon átpörgetem, hozzáadom a felkarikázott
sárgarépát, fehérrépát, azzal is átkeverem, majd felöntöm vízzel. Só, bors,
tárkony, apróra vágott fokhagyma megy bele. Amikor majdnem kész, mehet bele a
karfiol. Amikor már készre főtt, hő-kiegyenlítéssel belekeverem a
kókusztejszínt, majd beleszaggatom a paleo nokedlit. Egy jó adag tárkonnyal még
egyet forralok rajta.
Nagyon finom, laktató leves, utána már csak egy jófajta
paleo süti kell hozzá.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése