2014. május 19., hétfő

Tárkonyos raguleves

A tárkonyos levest pont úgy készítem, mint régen, csak most paleo nokedlivel és kókusztejszínnel  gazdagítom. Természetesen nem csak pulykahúsból lehet csinálni, én azzal szoktam, mert azt szeretjük. :)



A húst olívaolajon átpörgetem, hozzáadom a felkarikázott sárgarépát, fehérrépát, azzal is átkeverem, majd felöntöm vízzel. Só, bors, tárkony, apróra vágott fokhagyma megy bele. Amikor majdnem kész, mehet bele a karfiol. Amikor már készre főtt, hő-kiegyenlítéssel belekeverem a kókusztejszínt, majd beleszaggatom a paleo nokedlit. Egy jó adag tárkonnyal még egyet forralok rajta.



Nagyon finom, laktató leves, utána már csak egy jófajta paleo süti kell hozzá.


Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése